dimarts, 24 de novembre del 2009

Presentació de campanya








































El passat diumenge 22 de novembre de 2009, Manlleu Decideix ha presentat el calendari de la campanya que precedirà la votació del referèndum del proper 13 de desembre.

En un acte al Museu de Can Puget, la coordinadora manlleuenca ha congregat prop de 250 persones. Aquestes han estat rebudes a les 6 de la tarda amb l’actuació del cantautor Joan Usart.

Seguidament, a les 7 de la tarda, ha estat presentat el calendari de la campanya que Manlleu Decideix portarà a terme amb l’objectiu de fomentar la participació el dia de la votació. A fi de fer arribar al major nombre de veïns i veïnes possible l’existència i la importància de la consulta s’han programat un seguit de xerrades informatives localitzades als diferents barris de Manlleu. A més, la possibilitat de poder votar a partir de 16 anys i el fet de no discriminar per raó de la procedència faran que les escoles i els diferents col·lectius d’immigrants també siguin objecte d’exposicions informatives per part dels membres de Manlleu Decideix.

Finalment, l’actuació de la Big Band de Manlleu ha acompanyat la botifarrada popular que ha servit per concloure l’acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada