dimarts, 15 de desembre del 2009

Agraïments

Des de MANLLEU DECIDEIX volem expressar la nostra més sincera alegria i satisfacció en relació a la bona acollida que va tenir la votació del referèndum sobre la independència de Catalunya. Una iniciativa promoguda des de la societat civil que ha estat capaç de mobilitzar a més manlleuencs i manlleuenques que alguna de les eleccions convocades des dels poders públics. Entre tots i totes hem donat una lliçó de democràcia real i participativa.

A la vegada, volem fer arribar el nostre més sincer AGRAÏMENT a:

- Tot el VOLUNTARIAT que ha fet possible aquesta consulta. Recordem que a Manlleu han estat unes 100 persones. Des dels que van dedicar les seves hores al desplegament de la consulta durant la jornada d’ahir fins a aquells voluntaris que fa mesos que s’hi barallen sense treva. Sense tots vosaltres, l’èxit organitzatiu i participatiu de la consulta no hagués estat possible.

- A totes aquelles ENTITATS i COL•LECTIUS que van donar suport públic a Manlleu Decideix. Recordar que finalment ser 50 les que van posicionar-se a favor de la iniciativa.

- A l’Escola de Música de Manlleu, al Patronat del Teatre de Gràcia i a CC.OO de Manlleu per haver-nos cedit els seus locals. També a l’escola de El Carme per haver-nos donat la possibilitat d’utilitzar les seves instal•lacions.

- A tots aquells COMERÇOS, EMPRESES i PERSONES individuals les aportacions econòmiques de les quals han ajudat a organitzar un referèndum seriós, transparent i des de la més estricta neutralitat.

- A El Graller Rialler, a la Joiera K-2 i al Centre Mèdic Ter.

- Com que no volem deixar-nos a ningú, agrair la col•laboració a tothom que hagi aportat quelcom útil per fonamentar aquesta lliçó de democràcia participativa.

És la societat civil de Catalunya, és a dir, tots nosaltres, qui hem de decidir el futur de la societat catalana. Ningú més pot ni ha de decidir per nosaltres.

1 comentari:

  1. Estic molt satisfet d’haver pogut contribuir dins les meves possibilitats dins aquesta magnifica oportunitat de formar part de Manlleu Decideix per participar i fer sentir la meva veu e inquietud davant un de les drets mes fonamentals que és el decidir. Per tant sóc jo qui us dono les gràcies i m’ofereixo a tornar quan la situació requereixi una nova veu d’alarma i protesta. Gràcies a la gent de bona voluntat que ha treballat desinteressadament en aquest projecte. Visca Catalunya lliure!! Visca la independència !!

    ResponElimina